Els nostres serveis

Avui en dia, la gestió de qualsevol centre esportiu, ja sigui global o alguna de les seves seccions, requereix duna sèrie de coneixements tant a nivell de direcció com tècnics, degut a la modernització dels sistemes i degut a les normatives, cada vegada més exigents.

És per això que ens posem a la vostra disposició per tal d’oferir-vos qualsevol tipus de servei al respecte i, així, poder tenir un club o instal.lació gestionada professionalment des de tots els àmbits. 

GESTIO INTEGRAL

Gestionem la totalitat del club, des dels servis de gerència al manteniment de les instal.lacions, passant per la gestió d’abonats o usuaris, escola, reserves, etc… 

Si tens unes bones instal.lacions però una mala gestió, és sinònim de fracàs. No te la juguis i aposta per professionals del sector.

ESCOLA

Sabem que la Direcció Esportiva d’un club de pàdel no és una tasca senzilla. Es per això que oferim el servei de Direcció Esportiva conjuntament amb els tècnics necessaris, titulats segons la Llei Catalana de l’Esport, per tal de tenir una escola apta i amb un bon servei per a tots els gustos i nivells.

SOFTWARE

Et facilitem el software de gestió, reserves i xarxa social capdavanter als esports de raqueta, Setteo.

I si et diem que aquest software el fa servir la Federació Internacional de Pàdel, la USPTA, Federació Francesa de Tennis i Padel, Federació anglesa de Tennis i Pàdel?

Consulta’ns i et farem una demostració in situ.

Reprodueix vídeo