Els nostres serveis

Estem especialitzats en l’organització d’ estades esportives o Càmpus, ja sigui els tradicionals càmpus de d’estiu, Setmana Santa o Nadal.

També organitzem estades esportives a nivell internacional, portant equips, clubs, federacions o jugadors estrangers, a casa nostra, per tal d’oferir-los uns entrenaments acord a les seves necessitats. Desenvolupem un projecte a mida perquè només hagueu de ocupar-vos de jugar i entrenar, a més a més de gaudir del turisme de les nostres terres. 

Una acurada organització és fonamental perquè tot surti bé. Realitzem una anàlisi prèvia que defineixi l’estada, els seus objectius i la forma d’executar-lo, per tal d’ajustar-nos a les necessitats del client.

CAMPUS ESPORTIUS

Si tens la instal.lació per a organitzar un càmpus o estada esportiva però no tens els mitjans per a dur-lo a terme, nosaltres t’aportem tota la resta d’ingredients per a que  sigui un èxit.

Organitzem des de càmpus de temporada, ja sigui estiu, Setmana Santa o Nadal o fins i tot ens adaptem als calendaris escolars internacionals, que són diferents als de les escoles locals.

ESTADES PRO

Contactem amb Federacions Internacionals, clubs d’altres països i jugadors estrangers que volen venir a entrenar a la nostra terra, que en definitiva és el bressol del pàdel.

Aportem tots els recursos, instal.lacions, hotels, trasllats, entrenadors, turisme, etc… per a que l’estada sigui un èxit, tant a nivell esportiu com personal.