Gestió de Clubs

Els nostres serveis

Avui en dia, la gestió de qualsevol centre esportiu, ja sigui global o alguna de les seves seccions, requereix d’una sèrie de coneixements tant a nivell de direcció com tècnics, degut a la modernització dels sistemes i degut a les normatives, cada vegada més exigents. 

És per això que ens posem a la vostra disposició per tal d’oferir-vos qualsevol tipus de servei al respecte i, així, poder tenir un club o instal.lació gestionada professionalment des de tots els àmbits. 

Actualment dirigim la secció del pàdel del Club Deportiu Terrrassa Hockey 

GESTIO INTEGRAL

Gestionem la totalitat del club, des dels serveis de gerència al manteniment de les instal.lacions, passant per la gestió d’abonats o usuaris, rebuts, escola, reserves, etc… 

Si tens unes bones instal.lacions però una mala gestió, és sinònim de fracàs. No te la juguis i aposta per professionals del sector.

DIRECCIÓ ESPORTIVA

Dirigim i coordinem l’escola del club, ja sigui escola d’adults o escola infantil, així com les classes esporàdiques.

Posem a la teva disposició Tècnics qualificats i titulats, segons la Llei Catalana de l’ Esport.

Software de gestió

Et facilitem el software de gestió integral, reserves i xarxa social més utilitzat en els clubs esportius, TPC-Matchpoint.

És el software de gestió més complert existent, el qual el fan servir més del 50% dels clubs de Pàdel & Tennis de Catalunya.