Motor
Aviació
organizacion-de-eventos-2

 

“No organitzem esdeveniments, creem experiències inolvidables”

Els esdeveniments corporatius són fonamentals per impulsar un negoci i donar a conèixer els productes o serveis que s’ofereixen. El seu objectiu és apropar l’empresa al públic i generar nous clients, i per tenir èxit, els esdeveniments s’han de plantejar i organitzar a la perfecció.

A Sport Inspired som especialistes en aquest àmbit, i tenim una gran experiència en el maneig del timming, dels pressupostos i dels detalls. Disposem de serveis de disseny a mesura, fabriquem nosaltres mateixos el mobiliari, coneixent les novetats més exclusives del moment. Per totes aquestes raons, és una bona idea deixar el teu esdeveniment a les nostres mans.

Ens encarreguem d’organitzar esdeveniments corporatius de tot tipus: reunions, convencions, conferències, juntes d’accionistes, cursos de formació, incentius empresarials, exposicions, presentacions, llançaments de productes, degustacions, festes, inauguracions, espectacles, etc., tant per a institucions com per a empreses.

Ens adaptem a la naturalesa de cada esdeveniment i aportem solucions individualitzades. Per això, disposem de recursos materials diversos en relació amb les estructures dels escenaris, les columnes i els quadres de maniobra, equips de llum i de so, la llum ambiental, etc., així com personal especialitzat en tasques de dissenyat en 3D, disseny gràfic, dissenyat d’audiovisuals, monitors, directors artístics per a noves campanyes, etc.

Idees fetes realitat

Fem possible lo impossible perquè el seu esdeveniment sigui inoblidable.

Claus en ma

Ens en cuidem des de la idea inicial, muntatge i lliurament.

Esdeveniments Corporatius

Des de presentacions de producte a convencions d’empresa.

Esdeveniments Esportius

Organitzem des de curses, competicions, exhibicions o clínics.

Esdeveniments Musicals

Disposem d’una gran experiència en espectacles musicals.

Esdeveniments Culturals

Organitzem presentacions de llibres o actes socio-culturals.


Demana més informació o Pressupost


Catàleg d’Esdeveniments