Visita al Pàdel Indoor Lleida

Visita a la instal.lació capdavantera del món de pàdel a la província de Lleida, i una de les més espectaculars de Catalunya. Avui hem visitat el Pàdel Indoor Lleida per a buscar fonts de col.laboració entre ambdues parts.

Hem visitat el Pàdel Indoor Lleida per a buscar fonts de col.laboració entre ambdues parts. Ens hem reunit amb el seu gerent, Xavi Gadea, i em presentat diferents propostes d’activitats per aquest any i per la temporada vinent.

La resposta ha estat molt positiva i s’ha arribat a un acord ràpid, que ben aviat es farà públic, i es donarà a conèixer una de les activitats a realitzar, que serà molt i molt atractiva i diferent.

Volem agrair la bona predisposició per part de la gerència del club, per tal de donar recolzament a les activitats presentades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.